Comandant de navă dispărut de trei zile, găsit mort în apele Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un comandat de navă dat dispărut în urmă cu trei zile a fost găsit mort, în apele Dunării, în apropiere de Galaţi, de către un pescar care a anuţat autorităţile.

Cadavrul bărbatului a fost găsit vineri, plutind pe Dunăre, în apropiere de Galaţi, primele date indicând că este vorba despre comandantul unei nave care fusese dat dispărut cu trei zile înainte de a fi descoperit mort.

Echipajul de pe nava tanc "Brazi", aparţinând Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos, a sesizat dispariţia comandantului încă de miercuri, însă primele încercări de găsire a acestuia au eşuat.

Vineri, după orele prânzului, o persoană a sesizat apariţia unui cadavru care fusese adus la mal de apele Dunării, într-o zonă situată în aval de locul unde era ancorată nava tanc "Brazi".

Persoana decedată este Pavel Motoc, de 57 de ani, din Brăila.

"Cadavrul a fost identificat în prezenţa soţiei şi a fiului. Urmează să fie realizată necropsia, care va putea aduce mai multe informaţii despre circumstanţele în care s-a produs decesul", a declarat Petrică Hahui, şeful Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Galaţi, care a precizat că în acest caz se fac în continuare cercetări.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite