Cel mai mic număr de infectări cu coronavirus din ultimele săptămâni în judeţul Galaţi. Alte trei persoane au pierdut lupta cu virusul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

20 de persoane au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore cu COVID-19, dar şi numărul de teste efectuate a scăzut la jumătate. 181 de cadre medicale de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi au fost confirmate pozitiv.

Doar 20 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, potrivit informaţiilor transmise de Prefectura Galaţi. Numărul de teste efectuate a scăzut la 158, adică jumătate din testările realizate în judeţul Galaţi în mod normal.

970 de persoane au fost declarate vindecate şi externate, iar 116 gălăţeni au decedat după diagnosticarea cu COVID-19, trei dintre aceştia pierzând lupta cu virusul în ultimele 24 de ore. Alte trei cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus, numărul total ajungând la 181 de persoane. 90 de cadre medicale s-au vindecat.

Echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi şi reprezentanţi ai ITM, DSP, ANPC şi ANSVSA au efectuat controale la 252 de societăţi comerciale, aplicând 105 amenzi ce totalizează 19.280 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi sanitară, precum şi a prevederilor legale în vigoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite