Cel mai important bulevard din Galaţi intră din 24 iunie în modernizare. Lucrările vor dura şapte luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Reabilitarea bulevardului Brăilei (principala arteră de pe raza est-vest a oraşului) se va face pe porţiuni. Traficul va fi închis parţial, iar circulaţia maşinilor se va face du dificultate. Este recomandat să evitaţi pe cât posibil zona. În prima fază se lucrează pe porţiunea dintre intersecţia cu strada Frunzei şi sensul giratoriu de la ieşirea din oraş dinspre DN2B şi DB25.

Primăria municipiului Galaţi informează că începând de luni, 24 iunie, pe cea mai importantă arteră de circulaţie a oraşului, strada Brăilei, vor fi demarate ample lucrări de reparaţii a carosabilului, trotuarelor, parcărilor, staţiilor de autobuz, spaţiilor verzi adiacente, precum şi lucrări de semalizare rutieră.

Benzile de circulaţie se vor închide etapizat, odată cu execuţia lucrărilor de turnare a covorului asfalatic. Astfel, începând de luni, 24 iunie, ora 8.00, în cadrul primei etape, traficul rutier va fi restricţionat pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Drumul de Centură şi intersecţia cu strada Frunzei. 

„Se va închide prima bandă de circulaţie, pe sensul de mers către strada Oţelarilor, şi, prin urmare, circulaţia maşinilor se va putea desfăşura pe a doua bandă, pe sensul de mers către strada Oţelarilor. Ulterior se va închide banda a doua de circulaţie (sens de mers către strada Oţelarilor). Astfel, circulaţia maşinilor se va desfăşura pe banda 1 (sens de mers către strada Oţelarilor)”, a precizat municipalitatea.

Valoarea totală a lucrărilor care se vor derula pe strada Brăilei, în urma desfăşurării licitaţiei publice, este de 22,4 milioane de lei, inclusiv TVA, şi vor fi realizate de către Asocierea dintre Tancrad SRL, Citadina 98 SA şi Romsit Construct SRL. Durata lucrărilor care se vor realiza este de 7 luni.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite