Cei mai simpatici Trei Purceluşi te invită la Teatrul “Gulliver. Jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Cei trei Purceluşi" te aşteaptă în această duminică, începând cu ora 10,30, la Teatrul de Păpuşi “Gulliver”, cu o mulţime de peripeţii şi experienţe captivante.

Spectacolul este regizat de Daniel Stanciu, vechi colaborator al Teatrului “Gulliver”, care a mai montat aici şi alte producţii îndrăgite de cei mici. Decorurile imaginate de scenografa Daniela Drăgulescu şi ilustraţia muzicală Jou-Jou Drăgan întregesc atmosfera de poveste în care spectatorii de toate vârstele sunt invitaţi să se alăture personajelor de pe scenă. În distribuţie îi regăsim pe actorii Adina Ariton, Gina Geru, Ramona Păuc, Nicole Lungu, Aurelian Iorga / Andrei Dombrovschi.

Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov, protagoniştii, Şoric, Codiţă şi Babic, trec prin multe peripeţii, ajungând, în cele din urmă, să învingă răul, reprezentat în poveste chiar de lupul siberian.

Toţi cei care doresc cum vadă cum se termină povestea, alături de simpaticele personaje, şi să se bucure de un spectacol antrenant şi plin de voioşie sunt aşteptaţi la Teatrul “Gulliver” în această duminică.  

Biletele se pot achiziţiona online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite