"Cum se face", ultimul spectacol din stagiunea teatrală de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stagiunea de teatru se încheie marţi, 26 noiembrie, la Călăraşi cu spectacolul “Cum se face“, partea a doua, ce aparţine Companiei Teatrale Rotari Entertainment. Piesa de teatru are loc la sala de spectacole Barbu Ştirbei din Călăraşi, de la ora 18.00.

“Cum se face partea a II-a” este un spectacol care încearcă să împlinească ce spunea Shakespeare că înseamnă teatrul, acum 400 de ani. Să fie “o oglindă a firii”. Să aducă pe scenă puţină viaţă adevărată. O comedie de situaţie care îşi propune să vorbească mai departe despre viaţa în teatru şi film a lui Dezideriu, a Larissei, a lui Silvestru şi a domnului Dorin. La capul doamnei Pompoiu, un regizor şi trei actori care sunt forţaţi de împrejurări să lucreze împreună.

Umorul inteligent, satira şi realismul crud fac din “Cum se face partea a II-a” nu doar o comedie spumoasă. Pune, uneori, întrebări existenţiale şi marchează adânc destinele vieţii de zi cu zi. Regia şi scenariul sunt semnate de Octavian Strunilă. Din distribuţie fac parte Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Paul Ipate, Cătălina Grama (Jojo).

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite