Candidaţii care vor să-şi distreze electoratul cu fanfară şi ansamblu folcloric trebuie să bage adânc mâna-n buzunare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Centrului Cultural "Dunărea de Jos" din Galaţi s-a săturat de turnee electorale gratuite, aşa că, alegerile din acest an vor aduce profituri substanţiale instituţiei de pe urma închirierii Ansamblului Folcloric „Doina Covurluiului" şi a Fanfarei

„În alţi ani mergeam în turnee electorale pe gratis, ne alegeam multe mulţumiri la sfârşit! Gata, s-a terminat, de acum avem tarife. Le dăm atât Fanfara, cât şi Ansamblul cu orchestră cu tot", spune directorul Centrului Cultural Dunărea de Jos, Sergiu Dumitrescu.

Candidaţii care vor să-şi construiască credibilitatea şi cu un strop de voie-bună va trebui să se scotocească bine prin buzunare, pentru că tarifele sunt destul de mari. Astfel, pentru închirierea Ansamblului, candaţii - indiferent de culoarea politică - trebuie să plătească între 350 şi 1.200 de lei pe oră, în funcţie de preferinţe. Fanfara este ceva mai ieftină - 280 de lei pe oră, dar nici nu necesită cheltuieli de „funcţionare" prea mari.

Regula cu care vor fi contractate spectacole va fi „primul venit, primul sosit". „Aşa nu apar nici discuţii că am dat ansamblul unui partid şi altuia nu", a ţinut să precizeze Sergiu Dumitrescu.

Printre serviciile oferite de Centrul Cultural Dunărea de Jos se mai numără şi sonorizări, închirieri de costume sau închirierea sălii de dans. „Ultima are şi oglinzi şi cu ajutorul profesorilor de la secţia teatru îi putem învăţa pe candidaţi să mintă frumos", a mai spus ironic directorul Centrului Cultural.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite