Cadouri vintage pentru Valentines Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul va fi deschis în perioada 12-14 februarie
Târgul va fi deschis în perioada 12-14 februarie

Vineri se deschide a treia ediţie a târgului hand-made şi vintage dedicat celor care sunt în căutarea unui dar special pentru partenerii lor.

Îndrăgostiţii care vor să-şi uimească iubita sau soţia cu o bijuterie hand-made (lucrată manual) sau o bluză vintage („de epocă") pot încerca produsele expuse la cea de-a treia ediţie a târgului de profil dedicat tuturor îndrăgostiţilor.

Astfel, timp de trei zile, în perioada 12-14 februarie, începând cu ora 12.00 şi până seara târziu, doritorii sunt aşteptaţi în Scena Cafe unde artişti gălăţeni, dar şi comercianţi veniţi din alte judeţe, le-au pregătit clienţilor o serie de surprize.


"Eu voi avea obiecte hand-made cu tematică de dragoste, tablouri, rame foto, sticle cu mesaje de dragoste şi broşe vintage. Mai vine cineva cu ambalaje inedite pentru cadouri: cutii, pungi şi sacose, un anticar cu cărţi vechi, o creatoare de poşete handmadeşi confecţioneri de bijuterii din fimo şi mărgele", a declarat Constance Vintilă, unul dintre organizatorii târgului.


Produse unicat la preţuri mici
Cei care se vor încumeta să viziteze târgul de la Scena Cafe vor avea parte şi de un tratament special din partea organizatorilor. Astfel, pe lângă preţurile foarte mici şi originalitatea produselor expuse, clienţii vor putea savura şi o cafea sau un ceai cu miros de mosc.


„Va fi o atmosferă plăcută. Exact cum am ar trebui să fie de Sărbătoarea Iubirii. Vor fi mai multe surprize, însă eu vă pot da doar un exemplu: bijuterii unicat, hand-made, la preţul de doar 5 lei", ne-a spus Georgiana Munteanu, unul dintre artiştii prezenţi la târg.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite