Cadou ciudat din partea primarului Tecuciului pentru 400 de prieteni de partid: un concert de muzică clasică în ajunul Crăciunului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Ţuchel, alături de soţia sa, primar la Ţepu. Foto: Adevărul
Daniel Ţuchel, alături de soţia sa, primar la Ţepu. Foto: Adevărul

Primarul liberal Daniel Ţuchel a luat de la salubrizare (prin rectificare) 50.000 de lei şi i-a redirecţionat către acest concert de muzică clasică.

Pe lângă faptul că vor avea privilegiul să asculte gratuit un concert de muzică clasică (ceea ce nu prea se obişnuieşte în lumea civilizată, este singurul tip de concert la care de regulă se vând bilete) cei 400 de fericiţi tecuceni (pe care nimeni nu-i cunoaşte, dar umblă vorba că vor fi lideri de partid şi parteneri de afaceri ai primarului) vor avea parte şi de un ospăţ pe cinste în valoare de 14.000 de lei. 

Orchestra, care susţine acest concert la Casa de Cultură din localitate, va primi 35.000 de lei pentru acest concert, care va avea loc pe 19 decembrie. Pe lângă această sumă, toţi cei 40 de membri ai orchestrei vor merge la un ospăţ pentru care se va cheltui 3.000 de lei.

Potrivit favor.ro şi anul trecut primarul a organizat (pe şest, într-un cadru mult mai restrâns, tot pe banii primăriei) o astfel de sindrofie, la care au participat doar membrii de partid.

Reamintim că în luna ianuarie Curtea de Conturi Galaţi a decis că Primăria din Tecuci a efectuat plăţi ilegale de 30.000 de euro către artiştii care au prestat în noaptea de Revelion.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite