Bulgar prins în Vama Galaţi cu bagajele burduşite cu medicamente interzise. „Farmacia” clandestină a fost confiscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier au descoperit, ascunse în bagajele personale ale unui cetăţean bulgar, mai multe substanţe anabolizante (comprimate şi fiole), toate fiind cuprinse în lista substanţelor interzise.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, a fost descoperită asupra unui cetăţean bulgar o importantă cantitate de substanţe interzise.

Bulgarul Georgievich G., în vârstă de 38 ani, încerca să intre în România conducând un microbuz marca Mercedes, iar în urma controlului de frontieră efectuat de o echipă comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, -s-a găsit o adevărată farmacie clandestină în bagajele personale ale bărbatului.

În principal este vorba despre substanţe anabolizante (360 comprimate CLENBUTEROL, 2 fiole GHRP, 2 fiole HGH, 3 fiole CJC295, 2 fiole MELANOTAN II, 2 fiole TB500 şi o fiolă IPAMORELIN), toate fiind incluse în lista substanţelor interzise.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura confiscării substanţelor interzise în vederea continuării cercetărilor şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 35.000 lei.
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite