Biciclist spulberat de o autoutilitară. A fost lovit în plin de autovehicul în timp ce schimba direcţia de mers

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 65 de ani a murit pe loc după ce a fost lovit în plin de o autoutilitară în localitatea gălăţeană Drăgăneşti în timp ce schimba direcţia de mers pentru a intra pe un drum secundar.

Accident mortal în comuna gălăţeană Drăgăneşti. Un biciclist a fost lovit de o autoutilitară în timp ce schimba direcţia de mers. Impactul a fost deosebit de violent şi i-a fost fatal victimei.

"În urmă cu puţin timp, la intrare în localitatea Drăgăneşti, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat. Acesta era pe bicicletă şi a fost lovit de o autoutilitară în timp ce schimbă direcţia de mers pentru a intra pe un drum secundar. Echipajul  SMURD  de la Secţia de Pompieri Tecuci a constatat că este vorba despre un bărbat de 65 de ani, care a suferit leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite