Biblioteca V.A. Urechia şi Asociaţia Mecanturist vă invită la Turismul montan – File de poveste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biblioteca VA Urechia din Galaţi. Foto: C.C.
Biblioteca VA Urechia din Galaţi. Foto: C.C.

Expoziţia este organizată Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” în colaborare cu Asociaţia MECANTURIST Galaţi, în perioada 27 – 30 septembrie 2015, cu prilejul Zilei Mondiale aTurismului.

Expoziţia se va organiza la sediul central al Bibliotecii Judeţene „V.A. Urechia”, în cadrul spaţiului expoziţional de la etajul I, foaierul Sălii „Mihai Eminescu”, iar vernisajul expoziţiei va avea loc luni, 28 septembrie, orele 18,30.

Ziua de 27 septembrie este aniversată în fiecare an începând cu anul 1980 fiind adoptată ca Ziua Mondială a Turismului în cadrul sesiunii Adunării Generale a Organizaţiei Mondiale a Turismului, din septembrie 1979, de la Torremolinos, din Spania.

Scopul principal al Zilei Mondiale a Turismului este de a conştientiza în rândul comunităţii importanţa turismului, a valorilor sale sociale, culturale, politice şi economice.

Această expoziţie aduce împreună în vitrine cartea - jurnalul de călătorie, şi omul – echipamentul utilizat în ascensiunile sale doreşte să arate comunităţii gălăţene o altă modalitate de a face turism – turismul montan.

Asociaţia MECANTURIST este o asociaţie gălăţeană fondată în 1977 are drept scop punerea în valoare a obiectivelor de interes turistic din toate zonele geografice, promovarea unui turism responsabil, de a ocroti fauna şi flora precum şi de a proteja mediul înconjurător.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite