Bendeac nu a uitat de căţelul ICS, salvat de la moarte, de pe Centura Galaţiului. Gestul emoţionant făcut de actor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Antena 1
sursa: Antena 1

Actorul Mihai Bendeac donează unui adăpost de animale o parte din vânzările cărţii „Jurnalul unui burlac. Conversaţii cu mama”. În urmă cu câţiva ani, Bendeac a salvat un căţel de pe străzile Galaţiului şi l-a dus la adăpostul „Ajutaţi-l pe Lăbuş”. Pe căţel l-a botezat ICS de la Factorul X.

„Veste fantastică şi emoţionantă. Timp de câteva minunte am exclamat continuu: <<nu ne-a uitat; incredibil, după 3 ani nu ne-a uitat>> când Monica Munteanu, managera actorului Mihai Bendeac m-a sunat şi mi-a spus că urmează să primim o donaţie din vânzările cărţii <<Jurnalul unui burlac. Conversaţii cu mama>> (….) Mihai Bendeac nu a uitat de Ics (actual Sepi) şi de Ajutaţi-l pe Lăbuş, iar noi îi mulţumim pentru că şi-a întors privirea spre sufletele din adăpost”, a anunţat administratorul Asociaţiei Ajutaţi-l pe Lăbuş, Corina Grigore, pe Facebook. 

Legăturile lui Bendeac cu „Ajutaţi-l pe Lăbuş sunt mai vechi, iar personajul principal este ICS, căţelul salvat de la moarte de pe un pod din apropierea centurii Galaţiului. Se întâmpla în 2018, atunci când actorul a ajuns cu caravana la Galaţi. Bendeac a văzut patrupedul şi l-a luat de acolo. „Pe drum, l-am găsit pe el. Slab mort şi pe cale a fi lovit. Era tot timpul cu ochii la mine. În momentul ăla m-am înmuiat complet. Imposibil să-l las aici!“, a mărturisit Bendeac, la acea vreme.

bendeac

L-a botezat Ics şi l-a dus la adăpostul de animale Ajutaţi-l pe Lăbuş. Era amărât şi extrem de slab, dar în scurt timp, cu ajutorul personalului medical de la Spitalul Animalelor Orfane, s-a transformat într-un căţel plin de viaţă şi extrem de norocos. Bendeac a promis că persoana care îl va adopta va fi invitată în Marea Finală X Factor. Doamna Paula a aflat povestea lui Ics şi a venit la adăpost şi l-a adoptat, oferindu-i un cămin fericit.

Vestea minunată a ajuns şi la Ics şi familia lui. „Ics a dat din coadă de bucurie în timp ce stăpâna lui, doamna Paula, a primit cu mult drag din partea noastra cartea lui Bendeac: „Jurnalul unui burlac. Conversaţii cu mama”, a adăugat Corina Grigore.

Postarea reprezentanţilor Asociaţiei Ajutaţi-l pe Lăbuş a devenit virală, iar zeci de iubitori de animale au aplaudat gestul lui Bendeac şi au anunţat că îi vor cumpăra cartea. 

„Respect pentru actorul Bendeac ! Respect si consideraţie maximă pentru Corina Grigore, mămica tuturor animaluţelor abandonate!(…) Oau! Mă văd nevoită să o mai cumpăr odată. Super veste, super om Bendeac. Multa sănătate şi lui Sepi. Ma bucur tare mult pentru Help Labus....Astăzi mi-a ajuns cartea, cât mă bucur... îl admir şi mai mult pentru ce face!”, au scris oamenii, pe Facebook.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Căţeluşa Cenuşica, intoxicată cu fum şi rănită într-un incendiu, adoptată de o familie din Spania VIDEO

Imagini şocante: zeci de câini băgaţi în saci de rafie şi aruncaţi la groapa de gunoi a unei mănăstiri VIDEO 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite