Cine face parte din noul juriu „X Factor“ şi cine sunt prezentatorii show-ului de la Antena 1 FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Antena 1
FOTO Antena 1

Show-ul „X Factor“ se întoarce la Antena 1 după o pauză de un an. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin vor fi înlocuiţi în rolurile de prezentatori, iar juriul va fi şi el schimbat.

Antena 1 resuscitează formatul X-Factor, după un sezon de pauză. Show-ul Antenei 1 nu s-a mai făcut în toamna lui 2019, când postul a renunţat la emisiune. 

Reprezentanţii postului au spus la vremea respectivă că deţin în continuare contractul de licenţă pentru show, dar că au decis să ia „o pauză.“

După ce reprezentanţii emisiunii au anunţat că au dat startul castingului, au fost anunţaţi şi prezentatorii noului sezon. Ei sunt Răzvan şi Dani. Cei doi se întorc în rolul de prezentatori la „X-Factor“, după un sezon cu Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin. 

De altfel, filmările pentru audiţii încep astăzi, 6 iulie, şi se ţin doar în Bucureşti, ca măsură de prevenţie în contextul pandemiei, scrie Pagina de Media. 

Imagine indisponibilă

FOTO Antena 1

Schimbări s-au făcut şi în componenţa juriului. Astfel, Carla's Dreams şi Horia Brenciu vor fi înlocuiţi de Loredana Groza şi cântăreţul Florin Ristei. El este marele câştigător al ediţiei din 2013, moment în care a început şi cariera sa muzicală. La masa juriului vor mai sta Ştefan Bănică şi Delia. 

Florin Ristei a mai avut proiecte la Antena 1. Cel mai recent a fost „Asia Express“, unde a participat alături de fratele său. Cântăreţul a mai prezentat şi emisiunea „Prietenii de la 11“, tot la Antena 1, timp de doi ani. El a făcut echipă cu Diana Munteanu până în februarie 2019, când emisiunea a ieşit de pe post. 

Imagine indisponibilă

Florin Ristei FOTO Antena 1

  

Şapte ani, opt sezoane şi nouă juraţi

Istoria show-ului de la Antena 1 este una tumultoasă. Ultimul juriu a fost format din Horia Brenciu, Delia, Ştefan Bănică şi Carla's Dreams. 

Brenciu s-a întors însă, în iunie 2019, la Pro TV, la Vocea României (unde fusese înainte de „X-Factor“).

Loredana a intrat în trustul Intact în acesta an, ca jurat în emisiunea „Next Star“, prezentată de Dan Negru. Ea era antrenor la „Vocea României“ de la Pro TV.

De asemenea, Ştefan Bănică a rămas în trust, dar ca jurat la „Next Star“. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite