Bătrână spulberată pe trecerea de pietoni. Şoferul vinovat nu a redus viteza la apropierea de trecerea marcată cu zebra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 48 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a acroşat cu maşina pe care o conducea o femeie de 79 de ani care traversa strada regulamentar.

Miercuri, 11 decembrie, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, soldat cu rănirea unui pieton.

”Din primele verificări făcute de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a rezultat că, în timp ce traversa strada mai sus menţionată, pe marcajul pietonal, o femeie, de 79 de ani, din municipiul Tecuci, a fost acroşată de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 48 de ani, din comuna Brăhăşeşti”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Victima accidentului a fost condusă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite