Autoturism  radiat din circulaţie depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Vama Galaţi se întâmplă frecvent astfel de incidente. Foto: Adevărul
În Vama Galaţi se întâmplă frecvent astfel de incidente. Foto: Adevărul

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier au întocmit dosar penal unei tinere care conducea un autoturism radiat din circulaţie

Poliţiştii din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier au încercat să-i întocmească româncei de 36 de ani actele premergătaoare trecerii graniţei cu un autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în Germania.

"Având suspiciuni cu privire la numerele de înmatriculare, lucrătorii noştri au efectuat verificări specifice în urma cărora au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie, iar plăcuţele de înmatriculare figurau ca fiind declarate pierdute", spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Denis Lazăr.

Gălăţeanca le-a spus poliţiştilor că a achiziţionat autoturismul în anul 2010 şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta figura ca fiind radiat din circulaţie.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite