Autocar cu 46 de turişti din Ucraina, implicat într-un accident rutier pe DN26, pe raza judeţului Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coliziunea s-a produs luni dimineaţă, în localitatea Brăneşti (judeţul Galaţi). Potrivit poliţiştilor, autocarul ar fi scăpat de sub control din cauza „vitezei neadaptate la carosabilul ud” şi s-a izbit de un parapet, apoi de un stâlp.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, comisar şef Gabriela Costin, accidentul a avut loc, luni dimineaţă, pe Drumul Naţional 26, la Brăneşti, în judeţul Galaţi.

Un autocar plin cu pasageri a fost scăpat de sub control, maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un parapet, apoi a ricoşat într-un stâlp.

Autocarul implicat în accident avea 46 de persoane la bord, cetăţeni ucraineni, care se veneau din Grecia, îndreptându-se spre Odesa.

„Cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate în condiţii de carosabil umed si ceaţă”, au precizat poliţiştii.

Niciunul dintre pasageri nu este rănit serios (nu este nevoie de spitalizare), dar oamenii sunt în stare de şoc. Poliţia Rutieră Galaţi cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul. De asemenea, poliţiştii au precizat că firma care deţine autocarul trebuie să trimită în zonă o altă maşină care să preia pasagerii.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite