Au confundat domeniul public cu propria ogradă. Proprietari de animale sancţionaţi pentru că şi-au lăsat animalele să pască pe spaţiul verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi proprietari de animale s-au ales cu amenzi, după ce poliţiştii locali au constatat că aceştia îşi făcuseră un obicei din a lăsa bovinele pe care le deţineau să pască pe spaţiile verzi din Galaţi.

Dând curs unei sesizări, poliţiştii locali au constatat că doi gălăţeni, P.E. şi P.P., au lăsat în libertate animale (bovine) pe domeniul public, respectiv pe strada Aleea Nordului şi nu au încheiat, în scopul prevenirii poluării şi a păstrării curăţeniei, contracte de prestări servicii cu un operator public autorizat pentru colectarea deşeurilor de altă natură decât cea menajeră. ”Cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile HCL 260/2018”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Şi o proprietară de câini s-a ales cu o sancţiune. E.M. creşte şi întreţine aproximativ şase câini, de talie mare şi mijlocie, la un imobil de pe strada Tudor Vladimirescu din Galaţi, lucru care a creat disconfort cetăţenilor din zonă. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 300 de lei, în conformitate cu prevederile HCL 260/2018.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite