Agresiune de o violenţă extremă: unui gălăţean i-a fost tăiat gâtul pe stradă în toiul zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atac deosebit de sângeros pe străzile Galaţiului, ieri dimineaţă. Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, s-a ales cu banii furaţi şi cu gâtul taiat în timp ce se mergea pe strada Basarabiei. După lovitura de cuţit, victima a ajuns cu greu într-un bar din apropiere şi a cerut ajutor.

„Mi-au furat banii. Nu am apucat să văd cine m-a lovit cu cuţitul. Mă duceam la proprietar ca să-i plătesc chiria", declară victima agresiunii, Gheorghe Nicolae.
Speriată, barmaniţa a chemat poliţia şi ambulanţa, iar Gheorghe Nicolae a fost transportat de urgenţă la spital.
„Zicala <<A sări la gât>> este foarte bine înţeleasă de români. În plină stradă s-a sărit la gâtul unui gălăţean. Atacatori necunoscuţi, motive necunoscute. Are gâtul tăiat acum. Bărbatul este internat în secţia ORL a spitalului nostru", spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.
Bărbatul a rămas şi fără 1.100 de lei, bani pe care îi avea la el pentru a-i achita chiria proprietarului apartamentului în care locuieşte. Poliţiştii caută agresorul sau agresorii (încă nu se ştie dacă au fost mai mulţi). Anchetatorii nu au deocamdată niciun indiciu din cauza declaraţiilor contradictorii ale victimei.
„Din câte se pare bărbatul ar fi intrat în bar şi a cerut o vodcă pe care nu a plătit-o pentru că a rămas fără bani. Atunci i-a spus barmaniţei că a fost tăiat la gât. S-a constituit un echipaj de la Secţia 1şi IPJ pentru a cerceta cazul în continuare. Urmează ca agresorul să fie identificat", spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt a IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite