Acţiune de împădurire în Aria Naturală Protejată „Pădurea Gârboavele". Participă peste 500 de liceeni din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea are loc pe 4 aprilie şi este organizată de Consiliul Judeţului Galaţi, în baza unui proiect de mediu cu finaţare europeană. Valoare totală a proiectului este de aproape un milion de lei.

Consiliul Judeţului Galaţi, în calitate de beneficiar, implementează proiectul de mediu „SALVAŢI aria protejată Pădurea Gârboavele", co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Valoarea totală a proiectului este de 953.319 lei, din care 768.805 lei reprezintă valoarea nerambursabilă oferită prin Programul Operaţional Sectorial Mediu şi 184.514 lei TVA aferentă valorii eligibile a proiectului.

În data de 4 aprilie 2012, Consiliul Judeţului Galaţi va organiza o activitate de împădurire în Aria naturală protejată Pădurea Gârboavele.

La eveniment vor participa 500 elevi de la școli și licee gălăţene - Colegiul Economic „Virgil Magearu", Colegiul Național „Mihail Kogalniceanu", Şcoala Gimnazială nr. 24 „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril", Colegiul Tehnic „Paul Dimo", Colegiul Tehnic „Traian Vuia" și Liceul Teoretic „Emil Racoviţă".

"Considerăm aceast proiect de importanţă majoră. Aven nevoie de mai multe păduri şi asta nu este doar părerea mea, ci a demonstrat această necesitate viscolul din iarna trecută. Dacă aveam mai multe păduri, aveam mai puţine sate acoperite de nămeţii purtaţi de vânt", ne-a declarat Eugen Chebac, preşedintele CJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite