Accidente de circulaţie produse în acelaşi timp şi în aceeaşi zonă. Trei persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poleiul şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum au făcut ca doi şoferi să piardă controlul direcţiei şi să se răstoarne cu autovehiculele pe care le conduceau în afara şoselei.

Pe 10 decembrie, pe D.J. 251 (Valea Mărului – Cudalbi), s-au produs două accidente rutiere, ambele fiind cauzate de polei şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Primul accident s-a produs în jurul orei 08,50, când o femeie de 48 ani, din comuna Cudalbi, aflată la volanul autoturismului, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Atât aceasta, cât şi o pasageră, în vârstă de 47 ani, aflată pe scaunul din dreapta faţă, au suferit vătămări corporale, fiind transportate la spital.

”În acelaşi timp, la câteva sute de metri distanţă, un alt conducător auto de 28 ani, din comuna Cudalbi, circulând cu viteză necorespunzătoare condiţiilor de drum, a pierdut controlul direcţiei, răsturnându-se, de asemenea, cu autoturismul în afara părţii carosabile”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma accidentului, a rezultat rănirea unui bărbat de 71 ani, aflat în maşină, acesta fiind condus la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite