Accident rutier soldat cu rănirea unui pieton. Un şofer a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 44 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a acroşat cu maşina pe care o conducea o femeie care traversa strada fără să se fi asigurat în prealabil.

Luni, 27 aprilie, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Al. I. Cuza, soldat cu rănirea unui pieton.

”Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Galaţi a condus autoturismul pe strada mai sus menţionată şi, la intersecţia cu strada Labirint, a efectuat manevra de mers înapoi, acroşând o femeie, de 60 de ani, care traversa strada fără să se fi asigurat în prealabil”,  a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.  

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, constatându-se că nu consumase alcool. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite