Accident rutier grav, cu patru victime, în judeţul Galaţi. Şoferul maşinii implicate era beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DJ251 FOTO Grupul Şoferilor din Galaţi
Accident pe DJ251 FOTO Grupul Şoferilor din Galaţi

Evenimentul s-a produs joi dimineaţă pe DJ 251, în zona Greaca (la circa 10 kilometri de municipiul Galaţi). Victimele a fost scoase din maşină de martorii la accident şi au fost duse cu ambulanţele la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi.

Accident rutier cu victime, joi dimineaţă (30 ianuarie 2020) pe DJ 251, în zona fermei pomicole Greaca, aflată la circa 10 kilometri de municipiul Galaţi. Patru persoane au fost rănite, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara şoselei, la o curbă.

„La sosirea echipajelor ISU şi cele medicale, au fost găsite la locul intervenţiei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani, conştiente, extrase de martori din autoturism. Aceştia acuzau traumatisme toracice, cranio-faciale şi multiple contuzii, astfel încât au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi cu o ambulanţă SMURD", informează ISU Galaţi.

Poliţia Rutieră Galaţi face cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, însă un lucru este deja cert: şoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 49 ani, era băut. La testare, a rezultat o alcoolemie de 0,41 la mie în aerul expirat. Este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Potrivit Poliţiei, maşina circula şi cu viteză foarte mare, mult peste limita legală.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite