Accident grav pe trecerea de pietoni. O femeie însărcinată riscă să-şi piardă sarcina, în ciuda eforturilor depuse de medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O traversare pe trecerea de pietoni s-a dovedit extrem de riscantă pentru o femeie de 33 de ani. Însărcinată în luna a cincea, femeia a fost spulberată, iar acum medicii depun eforturi pentru ca victima să nu piardă sarcina. În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Pe bulevardul Marii Uniri, în apropiere de Curtea de Conturi, s-au auzit ţipete vineri seara, în jurul orei 20:00.

O femeie de 33 de ani a fost spulberată de o maşină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Victima, însărcinată în luna a cincea, a fost aruncată pe trotuar.

Ea a fost preluată de un echipaj SMURD Galaţi şi transportată imediat la Spitalul de Urgenţă. Cum avea un traumatism cranian iar sarcina era în pericol, femeia a fost supusă unor investigaţii suplimentare.

În acelaşi timp, şoferiţa care a provocat accidentul este cercetată de poliţişti.

 ,,O femeie în vârstă de 46 de ani care se afla la volanul unui autoturism pe blv. Marii Uniri a lovit cu maşina o femeie de 33 de ani care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Victima a fost transportată la spital. În cauză se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a precizat insp. Iulian matei, Poliţia Rutieră Galaţi. 

În acest moment, există riscul ca femeia însărcinată să piardă sarcina.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite