Accident grav de circulaţie la Galaţi. Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un şofer brăilean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Groaznicul eveniment a avut loc joi seară în cartierul Micro 19, pe trecerea de pietoni din apropierea capătului liniei de troleibuz. Victima, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Încă un pieton a fost spulberat de un şofer neatent pe o trecere de pietoni din Galaţi. Totul s-a întâmplat joi seară în cartierul Micro 19 din Galaţi, la trecerea de pietoni ce face legătura cu staţia de autobuz care este şi capăt de linie (zona unde întorc troleibuzele).

Un şofer brăilean, în vârstă de 27 de ani, care circula dinspre hotelul Magnus către strada Brăilei, a lovit pietonul angajat în traversare. 

„Şoferul, în vârstă de 27 de ani din Brăila, în timp ce conducea autoturismul pe strada Oţelarilor din Galaţi, la o intersecţie a surprins şi accidentat un bărbat  de 58 ani din Galaţi, care traversa strada pe marcajul pietonal. În urma impactului, pietonul a suferit mai multe răni, fiind necesară internarea acestuia în spital pentru a primi îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Victima a fost stabilizată şi apoi transportată la spital de un echipaj SMURD.

Şoferul brăilean s-a ales cu dosar penal  vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite