Accident cu opt victime în judeţul Galaţi. Un şofer nu a acordat prioritate la ieşirea de pe un drum comunal şi a lovit în plin un alt autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani a provocat ieri după amiază un grav accident de circulaţie pe DJ 251, în apropierea localităţii gălăţene Schela. Opt persoane, dintre care trei copii, au fost spitalizate în urma accidentului rutier, una dintre victime fiind transportată la spital cu elicopterul SMURD.

Un grav accident de circulaţie a avut loc pe 1 iulie în apropiere de localitatea Schela. Un şofer de 22 de ani nu a acordat prioritate unui alt autovehicul la ieşirea de pe un drum comunal, la intersecţia cu DJ 251.

Impactul dintre cele două maşini a fost extrem de puternic, cel mai grav fiind rănit şoferul de 44 de ani al celui de-al doilea autoturism. Acesta a şi fost transportat la spital cu elicopterul SMURD.

Alte şapte persoane, dintre care trei copii, au suferit diverse traumatisme şi au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul de Urgenţă din Galaţi şi Spitalul pentru Copii din Galaţi pentru îngrijiri medicale şi investigaţii suplimentare. Şoferul vinovat de producerea accidentului rutier este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite