Accident bizar de circulaţie. Un autoturism a intrat într-un motociclu, iar ambele persoane implicate au părăsit locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au identificat rapid persoanele implicate în accident Foto: arhivă Adevărul
Poliţiştii au identificat rapid persoanele implicate în accident Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii rutieri au identificat doi gălăţeni implicaţi într-un accident de circulaţie pe raza comunei Ţepu. Cei doi au plecat de la locul accidentului imediat după producerea acestuia, deşi un pasager a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe 27 iulie, un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei gălăţene Ţepu şi ajungând la intersecţia străzilor Stefan cel Mare şi Tecuci, nu a acordat prioritate unui motociclu condus de un bărbat de 47 de ani din comună.

În urma evenimentului rutier ambele persoane mai sus menţionate au parăsit locul accidentului, fiind identificate la scurt timp de oamenii legii, iar un pasager al motociclului a necesitat îngrijiri medicale.

”Fiind testaţi cu aparatul Drager, rezultatul a fost pozitiv în cazul bărbatului de 47 de ani, valoarea înregistrată fiind de 0, 67 mg/l alcool pur in aerul expirat”, a declarat Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În cauză, poliţiştii au întocmit două dosare de cercetare penală. Conducătorul autoturismului este anchetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsire a locului accidentului, iar conducătorul motociclului va răspunde pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsire a locului accidentului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite