A treia promoţie de absolvenţi la Universitatea Vârstei a Treia. Modelul gălăţean a fost urmat şi de seniorii din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfiinţat în toamna anului 2016, programul Universitatea Vârstei a Treia a dobândit deja, pe parcursul celor trei ani de existenţă, notorietate, devenind o activitate căutată de seniorii gălăţeni şi nu numai.

Cursul festiv de pe 30 mai a fost prezidat de preşedintele Senatului Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, profesorul Lucian Puiu Georgescu, şi directoarea programului U3A, profesoara Violeta Puşcaşu, alături de decanul facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, profesorul Florin Tudor.

La eveniment au fost prezenţi şi doi dintre cei 200 de profesori care au predat la U3A, doamna Rodica Segal şi actorul Vlad Vasiliu, care le-au mulţumit studenţilor pentru interesul cu care au frecventat cursurile şi pentru sârguinţa de care au dat dovadă.

Cei 130 de absolvenţi ai promoţiei 2019 au primit felicitări din partea tuturor vorbitorilor, au urmărit cu emoţie un altfel de curs festiv–o paralelă între viaţa de student la U3A şi cursul Dunării, au rememorat cele mai frumoase momente din timpul anului, prin intermediul unui film realizat de colega lor, Roxana Băcanu, şi-au primit diplomele şi au purtat cu mândrie roba şi toca universitară.

Profesoara Violeta Puşcaşu a mărturisit, la final, că modelul gălăţean a fost urmat şi de seniorii din Cluj, care în luna iulie vor avea primii 30 de absolvenţi ai Universităţii Vârstei a Treia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite