A furat o maşină doar ca să se plimbe prin oraş cu ea. Cum s-a terminat aventura şoferului de ocazie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 28 de ani este cercetat pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere după ce a sustras un autovehicul din faţa unui bloc de locuinţe din Galaţi.

Miercuri, 2 octombrie,  poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi au identificat un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Galaţi, bănuit că, în noaptea de 16/17 septembrie 2019, ar fi sustras un autoturism, parcat la domiciliul păgubitului, în faţa unui bloc de pe strada Traian.

”Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi condus autoturismul pe mai multe străzi din localitate, după care l-ar fi abandonat la aproximativ 500 de metri de locul în care fusese parcat”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În cursul zilei de ieri, suspectul de furt a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri şi întrucât, în urma verificărilor, s-a constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, va fi cercetat atât pentru furt în scop de folosinţă, cât şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite