A fost reţinut şoferul cu alcoolemie de comă alcoolică care a provocat un accident soldat cu moartea unei persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 32 de ani care a plonjat cu maşina în albia unui râu este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Astăzi va fi propus la arestare preventivă.

Bărbatul care, în noaptea de 16/17 mai, a condus autoturismul sub influenţa alcoolului (1,77 g/l alcool pur în sânge), provocând un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, 20 mai, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă. Duminică, 17 mai, la ora 00,15, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.J. 251, între localităţile Corod şi Matca, soldat cu decesul unei persoane.

”La faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul, de 32 de ani, care se afla la volanul autoturismului, ar fi pierdut controlul direcţiei şi, în zona unei păduri, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în albia unui râu. În urma accidentului, a rezultat decesul pasagerului din partea dreaptă faţă, un tânăr, de 27 de ani, din comuna Gohor”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, aparatul etilotest înregistrând valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat acum de poliţişti, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite