200 de jandarmi şi poliţişti au fost mobilizaţi pentru prevenirea incidentelor la meciul de astăzi dintre Oţelul şi Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidente, anul trecut, la meciul cu FC Vaslui  Foto: Arhivă
Incidente, anul trecut, la meciul cu FC Vaslui Foto: Arhivă

Accesul pe stadionul echipei gazdă va fi controlat cu stricteţe de 112 poliţişti locali. 21 de suporteri gălăţeni, cunoscuţi ca fiind ultraşi nu vor avea acces la meci.

Nu mai puţin de 200 de jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi vor avea ca misiune prevenirea eventualelor incidente dintre suporteri la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Oţelul Galaţi şi Ceahlăul Piatra Neamţ , meci care se va disputa astăzi pe stadionul Oţelul, cu începere de la ora 19.00.

Jandarmii gălăţeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică în zona arenei sportive înainte, pe timpul şi după terminarea partidei de fotbal, precum şi măsurile de protecţie a grupurilor de spectatoril pe traseele către şi dispre stadion, atât înainte cât şi după terminarea meciului.
Dispozitivul de control al accesului în stadion va fi asigurat de 112 de poliţişti locali, iar alţi 20 de la Rutieră, vor supraveghea şi coordona circulaţia în zona arenei sportive.

„Jandarmeria Galaţi cere spectatorilor să manifeste fair-play şi respect pentru prevederile legilor în vigoare, subliniind că nu va fi tolerată nicio manifestare care încalcă ordinea publică şi siguranţa cetăţenilor sau prevederile legii nr. 4/2008 cu privire la modul de comportare civilizată în stadioane şi că vor fi aplicate ferm măsurile legale pentru asigurarea unui climat de ordine, atât în stadion, cât şi în afara acestuia. 21 de suporteri gălăţeni au accesul interzis la această manifestare sportivă", a precizat căpitanul Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi,.

Tot astăzi, de la ora 11:00, un număr de 30 de jandarmi va asigura păstrarea ordinii publice la Sala Siderurgistul din Galaţi cu ocazia desfăşurării meciului de handbal dintre echipele Oţelul Galaţi şi HCM Dunărea Brăila.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite