198 de amenzi încasate de şoferii gălăţeni într-o singură zi. Pe primele locuri în topul abaterilor sunt neportul centurii de siguranţă şi viteza excesivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii rutieri au reţinut şi 11 permise de conducere, în urma unei acţiuni preventiv-reactive având ca scop creşterea gradului de disciplină rutieră. Acţiunea, la care au participat poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi şi cei ai Biroului Rutier Galaţi s-a desfăşurat, pe 20 iunie, pe raza municipiului Tecuci şi a comunelor arondate.

”În cadrul acţiunii au fost constatate 198 contravenţii, fiind aplicate tot atâtea sancţiuni contravenţionale, dintre care 52 pentru neportul centurii de siguranţă, 41 pentru defecţiuni tehnice, 31 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege, 16 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, patru pentru folosirea telefonului mobil şi 43 pentru alte abateri la regimul rutier. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 71.802 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Au fost reţinute,  în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 11 permise de conducere, dintre care patru pentru consum de alcool, trei pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea,  trei pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi unul pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier.

Totodată, au fost reţinute 20 de certificate de înmatriculare şi trei seturi de plăcuţe cu numărul de înmatriculare. În cadrul acţiunii, au fost constatate şi patru infracţiuni la regimul rutier (conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite