Vrânceanca Aurora Martin a fost aleasă de revista Avantaje "Femeia anului 2015", pentru "Promovarea şi apărarea drepturilor femeii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gala de premiere a avut loc joi seara, la Bucureşti. Aurora Martin este consilier superior la Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse.

Revista Avantaje a premiat aseară femeile de succes din România, în cadrul galei anuale "Femeia Anului 2015". La cele opt categorii alese de organizatori au concurat câte trei femei implicate în diferite domenii, Aurora Martin fiind nominalizată la categoria "Promovarea şi apărarea drepturilor femeii", fiind desemnată câştigătoare.

La această categorie au mai fost nominalizate Ana Măiţă, de la Asociaţia "Mame pentru mame" şi fondatoarea Asociaţiei SAMAS, prima Reţea de Educaţie Perinatală din România şi Daniela Drăghici, specialistă şi formatoare în advocacy şi militantism pentru schimbarea politicilor publice.

"Acest premiu nu este o recompensă; acest premiu este o datorie! Mă simt recunoscătoare fata de toate femeile care au trudit înaintea mea şi în generaţia mea şi mă simt responsabilă pentru fetiţele de azi, femei de mâine, care, tocmai pentru ca noi le lăsăm moştenire o lume extrem de nesigură, au atâta nevoie să înveţe, tot de la noi, măcar cum să-şi câştige siguranţa de sine!", a spus în discursul său de la premiere Aurora Martin.

Vrânceanca este autoarea a două petiţii naţionale, una iniţiată la sfârşitul anului 2014 şi alta la sfârşitul anului 2015, prin care a solicitat intervenţia autorităţilor pentru stoparea accidentelor de pe E85.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite