Vrancea a raportat în ultimele 24 de ore 60 de noi cazuri de coronavirus. Este record de la începutul pandemiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coronavirusul face noi victime în Vrancea
Coronavirusul face noi victime în Vrancea

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, la nivel naţional au fost înregistrate alte 349 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Faţă de ultima perioadă, când autorităţile au prezentat o situaţie mult "coafată" a numărului cazurilor de Covid-19 înregistrate în judeţ, luni, 4 mai, Vrancea apare cu cel mai mare de număr de cazuri nou descoperite de la începutul acestei pandemii.

Astfel, potrivit raportării transmise de Grupul de Comunicare Strategică, în judeţ sunt 347 de persoane infectate cu coronavirus, faţă de 287 declarate duminică, adică un plus de 60 de cazuri, record până la această dată.

Asta în condiţiile în care la nivel naţional au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 349 de cazuri noi de îmbolnăvire. 

În Vrancea sunt şi 20 de persoane care au murit de Covid-19. Tot în ultimele 24 de ore au fost efectuate de către DSP 72 de teste.

"În judeţul  Vrancea, în data de 4 mai 2020, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) 111 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În carantină instituţionalizată se află 197 persoane, iar 107  în carantină la domiciliu, deoarece în momentul inregistrării nu existau spaţii disponibile. La aceştia, pe toată durata carantinării, IPJ şi IJJ organizează în comun dispozitive specifice pentru verificare. În spitalele de la Focşani şi Adjud se află internaţi 236 de pacienţi, dintre care patru la secţia ATI (3 Focşani, 1 Adjud). Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 80", anunţă Prefectura Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite