Vitrine frigorifice noi pentru Piaţa Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principala piaţă agroalimentară a oraşului se modernizează la sectorul de carne, după ce, în mai multe rânduri, autorităţile sanitar-veterinare, dar chiar şi Prefectura, au ameninţat cu retragerea autorizaţiei de funcţionare din cauza condiţiilor improprii în care îşi desfăşoară activitatea unii dintre comercianţi.

În acest sens, Administraţia Pieţelor a cumpărat 15 vitrine frigorifice, care vor lua locul celor vechi începând chiar de astăzi cele vechi urmând a fi casate.


„Era o achiziţie necesară. Fiecare boxă va fi dotată cu câte două vitrine frigorifice. Este o investiţie pe care o avem în plan de mai multă vreme, însă procedurile de licitaţie au durat şi ele destul", spune Fane Popa, directorul Administraţiei Pieţelor Focşani.


Echipament de 100.000 de lei
Investiţia a costat instituţia aflată în subordinea Consiliului Local municipal Focşani aproximativ 100000 de lei, echipamentele fiind livrate de o firmă din Galaţi, care a câştigat licitaţia. În urmă cu două săptămâni, comisarii de la Protecţia Consumatorilor Vrancea au amendat cu 10.000 de lei comercianţii de carne din piaţă, pentru condiţiile improprii de vânzare a cărnii.

Citeşte amănunte în ediţia de Moldova a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite