VIDEO Viteză mărită din marker pe 12 indicatoare  cu restricţii de pe drumul judeţean Focşani-Suraia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Indicatoarele au fost modificate cu markerul
Indicatoarele au fost modificate cu markerul

Drumul a fost refăcut complet la începutul anului 2012, iar edilii bănuiesc că şoferii care au fost amendaţi de drumul în cauză s-au răzbunat şi au modificat limita de viteză.

DJ 204 D Focşani-Suraia este la ora actuală unul dintre cele mai bune drumuri pe care se circulă în Vrancea, după ce la începutul anului trecut şoseaua în lungime de 18 km a fost complet reabilitată, după ani de chin pentru şoferi.

Cu toate acestea, pe drumul judeţean au avut loc mai multe accidente de circulaţie grave, soldate cu morţi şi răniţi, iar poliţiştii de la circulaţie au impus o restricţie de viteză de 20 de kilometri pe oră în curbele periculoase.

Potrivit Digi 24, semnele de circulaţie care limitează viteza la 20 de km la oră au fost modificate de „binevoitori”, cu markerul, pentru a putea circula cu 60 km la oră.

„Eu cred că mai mulţi şoferi au fost amendaţi în zonele unde era restricţie şi conducătorii auto au vrut astfel să se răzbune în felul acesta”, ne-a declarat Vasile Chirilă, primarul comunei Bilieşti.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean, care administrează drumul,  spun că s-a declanşat o anchetă pentru depistarea celor care au modificat indicatoarele, dar au precizat că drumul se află în garanţie iar constructorul are obligaţia să aducă indicatoarele la starea iniţială.

Mai puteţi citi:

Drumul Focşani - Suraia, şoseaua de pe care este imposibil să ieşi cu maşina întreagă

Din nou accident pe drumul dintre Suraia şi Bilieşti din cauza gropilor de pe carosabil

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite