VIDEO Unde a fost prins deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Ionuţ Ştefan
Constantin Ionuţ Ştefan

Deţinutul era condamnat la 5 ani de închisoare, pentru tâlhărie calificată. El a fugit de la punctul de lucru unde se afla.

Constantin Ionuţ Ştefan, deţinutul care a evadat joi din Penitenciarul Mîndreşti a fost  prins pe raza comunei Bilieşti şi a fost adus la sediul IPJ Vrancea. Poliţiştii spun că un coleg de-al lor aflat în timpul său liber a fost cel care l-a prins pe evadat. Ulterior, acesta va fi depus în Penitenciarul Focşani.

Reamintim că joi, în jurul orei 13.00, un bărbat, de 25 de ani, din comuna Coteşti, a părăsit punctul de lucru exterior de pe raza localităţii Dumbrăviţa. Atât în municipiul Focşani, cât şi în localităţile limitrofe, au fost instituite filtre, pentru  prinderea persoanei în cauză.

Acesta era clasificat în regim semideschis şi desfăşura activităţi lucrative la Pepiniera Ocolului Silvic  Focşani.

"În legătură cu fapta săvârşită  va fi sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. De asemenea, pentru persoana condamnată se va declanşa procedura disciplinară şi, în funcţie de rezultatele acesteia, se  vor dispune măsurile legale. Având în vedere faptul că părăsirea punctului de lucru este asimilată evadării, menţionăm că aceasta se pedepseşte conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani", potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite