VIDEO Strigăt de revoltă al unui preot din Vrancea. „Alţii fac drumuri printre vii, la noi nici nu poţi să ieşi din curte de noroaie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gropile din DJ 205 E  nu au mai fost reparate de ani de zile şi acestea s-au tot mărit şi înmulţit, iar administratorul arterei de circulaţie, în speţă Consiliul Judeţean, oferă doar promisiuni.

Locuitorii din satul Ciuşlea, comuna Garoafa,  s-au strâns din nou la biserică duminică şi au discutat împreună cu preotul satului despre durerea lor cea mai mare, drumul judeţean 205 E Garoafa-Răchitosu-Ciuşlea. 

Drumul este plin de gropi şi până în prezent au primit doar promisiuni din partea autorităţilor. Oamenii au făcut şi un memoriu către Consiliul Judeţean, iar acum vor să vadă că se iau şi măsuri.

Din pragul bisericii, oamenilor li s-a adresat preotul Radu Marin, considerat un fel de lider al nemulţumiţilor.

"Alţii fac drumuri printre vii, la noi nici nu poţi să ieşi din curte. Uliţa asta, paralelă cu drumul asfaltat, când avem câte o înmormântare dacă lumea nu se urcă în căruţă nu poţi trece de bălţile alea de jumătate de metru. Ce să aşteptăm, că aşteptăm de 30 de ani. Avem un primar ales, avem consilieri, trebuie să-şi facă treaba. Nu cerem luna de pe cer. Le dăm un timp de gândire să înceapă să facă proiecte şi după 1 iunie să ne spună ce proiecte sunt pentru Ciuşlea, Răchitosu, Străjescu şi Doaga. Să ne spună dacă au vreun metru de şanţ de făcut. Vrem să ştim ce se face pentru noi anul acesta", a spus preotul.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite