VIDEO Pompierii au reuşit să lichideze focul care a distrus Pensiunea Monte Carlo şi a afectat mai multe locuinţe. Zeci de locatari care stau în zonă, evacuaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flăcările se manifestă violent
Flăcările se manifestă violent

Focul, care se manifestă violent, a izbucnit într-o magazie aflată în vecinătatea pensiunii din Cartierul Sud al municipiului Focşani.

UPDATE ora 16.00. Tot Cartierul Sud a fost deconectat în timpul incendiului de la electricitate.

Locatarii evacuaţi din blocurile aflate în vecinătatea pensiunii Monte Carlo, care a ars complet, încă nu au fost lăsaţi să meargă în case pentru a constata ce stricăciuni s-au produs.

Prefectul judeţului, Sorin Hornea, a declarat că mai multe locuinţe au fost afectate de foc, un acoperiş de bloc a fost distrus, iar izolaţia termică a altui bloc din apropiere a ars pe o întreagă latură.

UPDATE ora 15.00. Pompierii au reuşit să limiteze din proporţiile incendiului, după ce în sprijinul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit şi echipaje de la Ajdud şi Mărăşeşti. Întreaga pensiune a fost mistuită de foc, iar flăcările s-au extins şi la două blocuri din apropiere. Din fericire, nicio persoană nu a fost vătămată, dar 35 de oameni au fost evacuaţi. Traficul pe cel mai circulat drum european din Moldova, E85, se desfăşoară cu greutate, pe şoseaua de ocolire a municipiului Focşani.

UPDATE ora 14.00 Incendiul s-a extins şi la două dintre blocurile de locuinţe din apropiere. Zeci de persoane au fost evacuate. Autorităţile au decis să oprească circulaţia pe Bulevardul Bucureşti.

Pensiunea care arde se află în apropierea unei staţii de carburanţi şi este construită din lemn. Nouă maşini de pompieri intervin la faţa locului. Întreaga zonă este izolată.


Mai multe maşini de pompieri intervin pentru a stinge un incendiu izbucnit la Pensiunea Monte Carlo din Focşani.

Flăcările mari i-au speriat pe oameni, astfel că în zonă s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie.

Nu sunt victime şi deocamdată nu s-a aflat care este cauza producerii incendiului.

image
image
image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite