VIDEO Poliţia a luat primele măsuri în cazul bărbatului care a maltratat un cal la un târg tradiţional. Ce a păţit proprietarul animalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Propiretarul calului a fost amendat
Propiretarul calului a fost amendat

Imaginile care au oripilat opinia publică au fost surprinse la bâlciul tradiţional de la Năruja, care a avut loc sâmbătă, de sărbătoarea Sfinţilor Petru şi Pavel.

IPJ Vrancea a decis să investigheze cazul apărut în presă la sfârşitul săptămânii trecute, în târgul de la Năruja, unde un bărbat a fost flmat în timp ce supunea la rele tratamente un cal.

Mai exact, acesta biciuia calul ca să urnească din loc o greutate de câteva sute de kilogram.

Poliţiştii spun că au identificat proprietarul animalului.

"În urma imaginilor apărute în spaţiul public în ultimele 24 de ore privind un caz de posibilă maltratare a unei cabaline, pe raza comunei Vidra, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea este abilitat să comunice următoarele: Sâmbătă, 29 iunie a.c., în jurul orei 12.00, în târgul organizat pe raza comunei   Năruja (prilejuit de sărbătoarea religioasă ”Sfinţii Petru şi Pavel”), poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Vidra au surprins un bărbat, în vârstă de 49 ani, din comuna Munteni, judeţul Galaţi, care, în mod brutal, lovea cu biciul o cabalină, proprietatea sa.  Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, în valoare de 1000 lei, conform Legii nr. 205/2004", potrivit IPJ Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite