VIDEO Peste 1.600 de elevi au ajuns în Cartea Recordurilor după o acţiune de promovare a mişcării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flash-mob-ul a intrat în Cartea Recordurilor
Flash-mob-ul a intrat în Cartea Recordurilor

Evenimentul a avut loc în anul 2018, la Focşani, şi a fost organizat de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Inspectoratul Şcolar Vrancea.

În anul 2018, din dorinţa de a promova mişcarea în rândurile tinerei generaţii din judeţul Vrancea şi a populariza activitatea de educaţie fizică şi sport din judeţ, profesorii de specialitate şi-au propus realizarea unor activităţi sportive care să angreneze un număr cât mai mare de elevi, pentru practicarea sportului în aer liber şi care să devină tradiţie la nivel judeţean. Au denumit activitatea „VRANCEA ÎN MIŞCARE”.

Astfel, în data de 19 mai 2018, a fost organizată prima ediţie a acestei activităţi în Piaţa Unirii din Focşani, la care au participat toţi profesorii de educaţie fizică din judeţ şi un număr de peste 1.600 de elevi care, sub forma unui Flashmob, a fost apreciată la nivel internaţional.

Ca urmare a ecoului internaţional de care s-a bucurat, activitatea a fost inclusă în Cartea Recordurilor.

A doua ediţie a activităţii „VRANCEA ÎN MIŞCARE” s-a desfăşurat în data de 19 mai 2019, în Crângul Petreşti, ocazie cu care toţi profesorii de educaţie fizică din Vrancea au promovat toate disciplinele sportive incluse în programa şcolară.

La această a doua ediţie au participat peste 2.000 de elevi vrânceni.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite