VIDEO O explozie puternică a avut loc luni seara într-un bloc din Focşani. Suflul acesteia a făcut ţăndări mai multe geamuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe echipaje de pompieri se află la faţa locului. Explozia a fost urmată de un incendiu. Se pare că în apartamentul unde s-a produs explozia nu locuieşte nimeni.

UPDATE Explozia s-ar fi produs de la un calorifer electric uitat în priză, care s-ar fi încălzit prea tare. "A fost un incendiu în urma căruia au ars bunurile dintr-o cameră şi din cauza temperaturii s-au spart geamurile", potrivit  ISU Vrancea.

O explozie puternică a  avut loc într-un bloc de locuinţe de pe strada Mr. Gh. Pastia

 Explozia s-a produs la parterul blocului, iar zgomotul a fost unul deosebit de puternic, ceea ce a făcut ca populaţia să se panicheze, mai ales că în spatele blocului îunde s-a produs bubuitura se află parcul Schuman.

Explozia a fost urmată de incendiu, iar la faţa locului au venit pompierii cu  două autospeciale cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare. Se pare că în apartamentul unde a avut loc explozia nu locuieşte nimeni.

Potrivit ISU Vrancea, 10 persoane care locuiesc în bloc au fost evacuate.

Mai mulţi jandarmi au fost trimişi la faţa locului pentru a potoli curiozitatea celor care au intenţionat să se apropie de apartamentul unde s-a produs deflagraţia. 

Vom reveni.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite