VIDEO Deputatul de Vrancea  Laurenţiu Ţigăeru Roşca a părăsit PNL şi s-a înscris în UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Ţigăeru Roşca s-a înscris în UNPR
Laurenţiu Ţigăeru Roşca s-a înscris în UNPR

Fostul preşedinte al organizaţiei municipale PNL Focşani spune că nu se mai simţea util în partid. Deputatul Nini Săpunaru spune că Ţigăeru Roşca s-a pripit.

Deputatul Laurenţiu Ţigăeru Roşca şi-a anunţat astăzi trecerea la Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), după ce şi-a făcut o analiză a propriei activităţi, constatând că nu se mai simţea util în PNL.

De altfel, ruptura de PNL s-a produs după alegerile europarlamentare,  deputatul fiind demis din funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Focşani, pentru rezultatele slabe obţinute de organizaţia municipală, ştiut fiind faptul că se anunţase ca şi pretendent la funcţia de primar al municipiului.

Se pare că UNPR îi va facilita această posibilitate, de a candida pentru funcţia de primar al Focşaniului, deputatul declarând în cadrul conferinţei de presă pe care a organizat-o astăzi că îl interesează acest lucru.

„Sunt deja membru UNPR. Fac  parte din echipa UNPR Vrancea, nu am cerut nici un fel de funcţii şi nici nu mă interesează acest lucru. Vorbim despre un partid care pune interesul naţional pe primul loc. Trebuie să recunosc că prietenia mea cu Gabriel Oprea este de patru ani şi în cele câteva întâlniri pe care le-am avut, unele foarte consistente ca şi timp m-au făcut să am încredere într-un om şi o echipă. Voi încerca într-o echipă nouă, la Vrancea, pentru că am discutat acest lucru cu cei de la Bucureşti şi le-am spus că mă interesează planul local mai mult decât planul naţional, mă interesează să fiu la Vrancea”, a spus deputatul Laurenţiu Ţigăeru Roşca.

În momentul de faţă, Vrancea are doi deputaţi UNPR, ambii pe acelaşi colegiu, după ce la sfârşitul anului trecut deputatul Neagu Murgu a părăsit PP-DD pentru partidul vicepremierului Oprea.

Liberalii spun că regretă plecarea din partid a lui Ţigăeru Roşca şi cred că mai devreme sau mai târziu îşi va da seama singur de greşeala pe care a făcut-o şi se va întoarce înapoi în PNL.

1

„Cred că s-a pripit şi o să-şi dea seama, pentru că decât să te duci la UNPR mai bine te duci la PSD. Mai ţin minte dintr-o delegaţie permanentă a PNL că a zis că niciodată nu va pleca din Partidul Naţional Liberal. Îmi pare rău de orice om care pleacă din partidul nostru şi să ştiţi că noi toţi am muncit, toată lumea a muncit şi nu a ieşit nimeni deputat singur, pe barba lui”, a precizat deputatul Nini Săpunaru, preşedintele PNL Vrancea.

Nini Săpunaru a mai declarat că îi aşteaptă în noua construcţie, „marele PNL”, şi pe foştii preşedinţi ai PNL Vrancea, Marcel Soare şi Corneliu Momanu.

Mai puteţi citi:

VIDEO Ceartă între deputaţii PNL Vrancea, după eşecul de la europarlamentare

Deputatul Laurenţiu Ţigăeru Roşca susţine că Nini Săpunaru ar fi trebuit să-şi dea demisia de onoare şi reclamă aranjamente cu PSD în Consiliul Judeţean, în vreme ce deputatul Nini Săpunaru îi arată colegului său scorul slab pe care l-a obţinut în colegiul său.

Preşedintele PNL Focşani, deputatul Laurenţiu Ţigăeru Rocşa, demis pentru rezultate slabe la europarlamentare

Totodată, Delegaţia Permanentă a PNL Vrancea  a decis să îl susţină pe Klaus Iohannis pentru a candida la funcţia de preşedinte al României.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite