Preşedintele PNL Focşani, deputatul Laurenţiu Ţigăeru Rocşa, demis pentru rezultate slabe la europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Laurenţiu Ţigăeru Roşca nu mai este preşedintele PNL Focşani
Deputatul Laurenţiu Ţigăeru Roşca nu mai este preşedintele PNL Focşani

Totodată, Delegaţia Permanentă a PNL Vrancea  a decis să îl susţină pe Klaus Iohannis pentru a candida la funcţia de preşedinte al României.

Delegaţia Permanentă a PNL Vrancea a decis susţinerea lui Klaus Iohannis la Congresul PNL de la sfârşitul lunii iunie pentru a candida la funcţia de preşedinte al României. De asemenea, au fost validaţi şi cei 29 de delegati ai filialei care vor merge la congresul PNL.

Tot în cadrul Delegaţiei Permanente s-a luat act de dizolvarea Birourilor Politice Locale care au realizat sub 50 % din obiectivul stabilit la alegerile Europarlamentare şi a fost dizolvat Biroul Politic Local al municipiului Focşani şi demis preşedintele acestuia, deputatul Laurenţiu Ţigăeru Roşca.

Preşedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru a declarat, în cadrul Delegaţiei Permanente de sâmbătă că “la alegerile Europarlamentare din 25 mai, fiecare organizaţie a avut un obiectiv de obţinut. Biroul Politic Teritorial a hotărât, la începutul acestei luni să dizolve toate organizaţiile cu rezultate slabe”.

Mai puteţi citi:

VIDEO Ceartă între deputaţii PNL Vrancea, după eşecul de la europarlamentare

Deputatul Laurenţiu Ţigăeru Roşca susţine că Nini Săpunaru ar fi trebuit să-şi dea demisia de onoare şi reclamă aranjamente cu PSD în Consiliul Judeţean, în vreme ce deputatul Nini Săpunaru îi arată colegului său scorul slab pe care l-a obţinut în colegiul său.

Alegeri fără surprize la PNL Focşani. Deputatul Laurenţiu Ţigăeru Roşca, reconfirmat preşedinte al organizaţiei municipale

Deputatul nu a avut contracandidat iar alegerea sa îi deschide drumul la o eventuală candidatură la postul de primar al municipiului Focşani, la alegerile din 2016.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite