VIDEO Copac rupt de vântul puternic în Focşani. În judeţ, crivăţul a rupt firele de electricitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vrancea se află sub avertizare cod galben de vreme rea, fiind aşteptate ninsori iar frigul îşi va face simţită prezenţa tot mai mult.

UPDATE: Peste 1.000 de consumatori au rămas fără curent pe Linia Măicăneşti, cu satele Rîmniceni, Slobozia, Boteşti, dar şi pe Linia Moviliţa, la Mănăstioara unde 5 consumatori au rămas fără curent electric.

Vântul care bate cu putere de azi noapte a pus la pământ, în această dimineaţă, un copac de pe strada Nicolae Iorga, în părculeţul din spatele Cofetăriei Teatru.

Imaginile cu copacul prăbuşit au fost surprinse de un  focşănean, cu camera martor montată pe maşină. Imaginile pot fi văzute la minutul 1.35.

Potrivit directorului Direcţiei de Dezvoltare Servicii Publice Focşani, tot în această dimineaţă vântul a rupt o creangă ceva mai mare dintr-un copac aflat în faţa Casei de Cultură.

De altfel, vântul puternic îşi face simţită prezenţa în localităţi din zona de câmpie, iar reţelele electrice au avut de suferit. S-a întâmplat în satul Bordeasca Veche, comuna Tătăranu, unde circa 100 de locuinţe din zona Obileşti au rămas fără energie electrică. 

Vrancea se află sub averizare Cod Galben de vreme rea. Astfel, sud-estul României este lovit de un episod de iarnă severă, iar vremea se anunţă tot mai rea. Miercuri, frigul se instalează astfel că temperaturile maxime vor deveni preponderent negative în nord-est, est şi sud-est. Maximele vor fi cuprinse între -5 şi 5 grade, iar minimele, în general, între -12 şi -3 grade.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite