VIDEO Candidaţii Alianţei USR PLUS la Primăria şi Consiliul Local Focşani au votat pentru un oraş în care merită să trăieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corina Atanasiu candidează pentru funcţia de primar al municipiului Focşani în vreme ce Alexandra Tătaru deschide lista pentru Consiliul Local Focşani.

Şi reprezentanţii celei de-a treia forţe politice a ţării, Alianţa USR PLUS, s-au prezentat duminică la vot cu speranţa că judeţul Vrancea şi municipiul Focşani au nevoie de o schimbare profundă.

Corina Atanasiu, candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Focşani, expert în accesarea de fonduri europene, a votat la secţia de la Grădiniţa Nr. 4 din Focşani. 

Ea i-a îndemnat pe focşăneni să iasă în număr cât mai mare la vot, întrucât sunt toate condiţiile asigurate pentru un scrutin în siguranţă.

"Aş vrea să-i invit pe focşăneni să iasă la vot, vremea este minunată, organizarea în secţiile de vot este foarte bună. De dimineaţă ne-am tot plimbat prin secţiile de vot, timpul de votare este foarte scurt. Dragi focşăneni, ieşiţi la vot. Eu cred că organizarea este impecabilă", a spus Corina Atanasiu.

La Secţia de Votare deschisă la Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Vrancea a votat şi profesoara Alexandra Tătaru, care deschide lista aleşilor locali USR PLUS pentru Consiliul Local Focşani.

“În primul rând, m-am prezentat la vot pentru un oraş în care merită să trăim cu toţii. Sunt bucuroasă că mi-am exercitat încă o dată dreptul de vot, fac asta de 28 de ani şi întotdeauna votez cu speranţa că va fi mai bine şi de data aceasta eu sper din toată inima că o să fie mai bine”, ne-a declarat la ieşirea de la urne Alexandra Tătaru.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Ministrul Lucrărilor Publice, candidat la Primăria Focşani, a votat. Ion Ştefan:  "Îmi doresc ca 27 septembrie să fie o dată istorică pentru Vrancea"

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidaţii pentru Primăria Focşani

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite