VIDEO Câine rasa ciobănesc german, salvat de pompieri după ce a căzut acum câteva zile într-un canal colector adânc de 8 metri. Cum au reacţionat stăpânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bobiţă salvat de pompieri
Bobiţă salvat de pompieri

Bobiţă dispăruse de zece zile din curtea stăpânilor săi din Focşani. Chiar dacă este slăbit, câinele a trecut cu bine peste experienţa tristă.

Pompierii au fost solicitaţi duminică seara să intervină să salveze un câine căzut într-un canal colector subteran adânc de aproximativ 8 m. Căţelul, de rasă ciobănesc german, era speriat şi agresiv.

Fiind o zonă periculoasă, întuneric şi ora târzie care nu a putut asigura prezenţa unui medic veterinar, s-a luat decizia ca misiunea să continue luni dimineaţă.  După primele semne, se părea că animalul era acolo de câteva zile. Ca să-i fie bine până în zorii zilei i-am adus mâncare ca să-şi potolească foamea.

Luni, la prima oră, salvatorii s-au dus să-l salveze pe "Bobiţă". Spre bucuria tuturor la faţa locului au venit şi stăpânii câinelui care nu mai ştiau nimic de el de o săptămână.

"Noi iubim orice suflet care ne cere ajutorul  şi nu puteam rămâne indiferenţi la strigătul disperat al lui Bobiţă. Misiunea a fost încheiată cu succes iar acum Bobiţă este în siguranţă!", potrivit salvatorilor ISU Vrancea.

caine salvat
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite