VIDEO Aspirant la Primăria Focşani, atac la socrul său, fost edil al municipiului, pe care îl consideră „demolator“ al Vrancei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ştefan, care a intrat în cursa internă a PNL pentru Primăria Focşani, spune despre şefii administraţiei de până acum că au fost demolatorii industriei din judeţ, primul citat pe listă fiind socrul său, Nicolae Lăţcan.

Partidul Naţional Liberal-Filiala Vrancea a anunţat că are şase aspiranţi la funcţia de primar al municipiului Focşani pentru alegerile locale din vara viitoare. Pentru desemnarea candidatului, se va organiza un sondaj de opinie, iar cel mai bine clasat va fi automat candidatul PNL la primărie. Unul dintre favoriţi este Ion Ştefan, om de afaceri şi un apropiat al liderului PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, care de altfel şi-a anunţat public susţinerea pentru acesta.

Ion Ştefan este ginerele fostului primar al Focşaniului din perioada 1992-2000 şi fost director al uzinei de distribuţie a agentului termic din Focşani. Aspirantul la scaunul de primar al Focşaniului a ales recent să-şi atace socrul, într-un clip postat pe Facebook, intitulat, ”cine sunt demolatorii industriei din judeţul Vrancea”. Socrul candidatului este primul trecut pe lista groparilor municipiului şi judeţului Vrancea.

"Aş putea să spun că administraţia judeţului Vrancea, în ultimii 15 ani, a distrus industria  judeţului Vrancea şi a determinat un exod de 70.000 de cetăţeni, în Italia şi Spania, lăsând în urmă părinţi fără copii, copii fără părinţi. Aceste persoane le putem identifica foarte uşor. Îl cheamă Nicolae Lăţcan, îl cheamă Bacinschi, îl cheamă Marian Oprişan, îl cheamă Tudorel Trofin, îl cheamă Oprea, îl cheamă Dragoş Mircea, prefecţi, primari, viceprimari. Toţi au contribuit la distrugerea judeţului Vrancea", spune în videoclipul său Ion Ştefan.

Intenţionat sau nu, din listă enumerată de aspirantul la primărie lipseşte sprijinitorul său politic, Nini Săpunaru, care a avut la rândul său funcţii importante în aparatul central al statului

Contactat telefonic, Ion Ştefan ne-a spus că acţiunea sa nu face parte dintr-o strategie de campanie, aşa cum ar părea, ci a spus crudul adevăr despre cei care în opinia sa sunt demolatorii judeţului.

Acesta i-a mulţumit totuşi socrului său pentru că i-a oferit o soţie deosebită, cu care are copii frumoşi şi împreună cu care derulează afaceri de succes în judeţul cu industrie "demolată".

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite