Vezi cum tratează oamenii legii un şofer cu handicap căruia i-au ocupat locul de parcare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au ocupat locul de parcare al persoanelor cu handicap
Poliţiştii au ocupat locul de parcare al persoanelor cu handicap

Stefan Soare, un tânăr cu handicap locomotor din Focşani nu a putut să-şi parcheze maşina în locul special amenajt pentru că era ocupat de o mașină de poliție. Oamenii legii veniseră la piaţă cu maşina de serviciu pe care o parcaseră chiar pe locul destinat persoanelor cu handicap.

Ştefan Soare spune că i-a întrebat pe jandarm și poliţist ce caută cu mașina pe locul destinat persoanelor cu handicap, dar aceștia nu i-au răspuns. Aceștia mai aveau puţin şi dădeau cu maşina peste el.

„Nu mă aşteptam să fie maşina poliţiei parcată tocmai pe locul rezervat persoanelor cu handicap. I-am aşteptat pe oamenii legii şi voiam să aflu de la ei dacă au parcat acolo pentru că aveau treabă, pentru că se întamplă şi din astea, dar m-au ignorat complet. Mai mult, au fost aproape să dea peste mine cu maşina", spune Ştefan Soare.

Reprezentanţii poliţiei spun că oamenii legii erau în misiune.

„Era o patrulă mixtă. Polițiştii se aflau în misiune şi au aplanat un conflict în zona pieţei", a declarat insp. pr. Bogdan Toader, purtător de cuvant al IPJ Vrancea. Pe imagini se vede însă că polistul și jandarmul veneau de la cumpărături și aveau în mană un pachet cu fursecuri.

„Nu mă aşteptam să fie maşina poliţiei parcată tocmai pe locul rezervat persoanelor cu handicap. I-am aşteptat pe oamenii legii şi voiam să aflu de la ei dacă au parcat acolo pentru că aveau treabă, pentru că se întamplă şi din astea, dar m-au ignorat complet. Mai mult, au fost aproape să dea peste mine cu maşina", spune Ştefan Soare.</P><p>Reprezentanţii poliţiei spun că oamenii legii erau în misiune.</p><p>„Era o patrulă mixtă. Polițiştii se aflau în misiune şi au aplanat un conflict în zona pieţei", a declarat insp. pr. Bogdan Toader, purtător de cuvant al IPJ Vrancea. Pe imagini se vede însă că polistul și jandarmul veneau de la cumpărături și aveau în mană un pachet cu fursecuri.<br /></p><P><span id="__caret">_</span>„Nu mă aşteptam să fie maşina poliţiei parcată tocmai pe locul rezervat persoanelor cu handicap. I-am aşteptat pe oamenii legii şi voiam să aflu de la ei dacă au parcat acolo pentru că aveau treabă, pentru că se întamplă şi din astea, dar m-au ignorat complet. Mai mult, au fost aproape să dea peste mine cu maşina", spune Ştefan Soare.</P><p>Reprezentanţii poliţiei spun că oamenii legii erau în misiune.</p><p>„Era o patrulă mixtă. Polițiştii se aflau în misiune şi au aplanat un conflict în zona pieţei", a declarat insp. pr. Bogdan Toader, purtător de cuvant al IPJ Vrancea. Pe imagini se vede însă că polistul și jandarmul veneau de la cumpărături și aveau în mană un pachet cu fursecuri.<br /></p><P><span id="__caret">_</span>

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite