Ursuleţul “Martinică” ajută la strângerea de fonduri pentru organizaţia neguvernamentală „Focul Viu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii asociaţiei şi mascota a fost prezenţi în mijlocul copiilor de la Grădiniţa cu program prelungit Nr. 1 Odobeşti, în cadrul unui program derulat în beneficiul  animalelor sălbatice

Copiii de la Grădiniţa cu program prelungit Nr. 1 Odobeşti au primit la sfârşitul săptămânii vizita ursuleţului "Martinică", mascota Asociaţiei pentru Dezvoltare Durabilă "Focul Viu".

Mascota este folosită în cadrul unui proiectului "Fondurile din comunitate, parte a culturii organizaţionale", prin care se urmăreşte atragerea de la educatori şi părinţi a 2% din impozitul pe venit aferent anului 2011 către asociaţia neguvernamentală, bani necesari în derularea de proiecte comunitare.

image

"Cu această ocazie, preşcolarii au aflat diverse lucruri despre modul de viaţă al urşilor, completându-şi altfel, într-o manieră non formală, cunoştinţele despre aceste animale ale pădurii. Vizita a finalizat într- o atmosferă plăcută şi plină de entuziasm săptămâna dedicată studiului animalelor sălbatice", a precizat preşedintele Asociaţiei "Focul Viu", Ioan Florea.

"Sperăm ca această întalnire să fie primul pas spre o colaborare între grădiniţa noastră şi Asociaţia "Focul Viu", care să ducă spre un alt tip de activitate extraşcolara, care să implice mult mai mult preşcolarii", a declarat educatoarea Marcela Mucică.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite