(UPDATE) Tânărul care a agresat-o pe taximetristă, acuzat de tâlhărie și tentativă la omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

(UPDATE) Tribunalul Vrancea a decis: arest pentru 29 de zile. Răzvan Marica Francu a sperat că va găsi bani la taximetrista care l-a transportat și pe care a tâlhărit-o.

(UPDATE) Tribunalul Vrancea a dat curs propunerii procurorilor vrânceni și a decis să-l aresteze pe tânăr pentru 29 de zile.

Anchetatorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani au decis să decline dosarul colegilor de la județ, după ce ancheta în cazul tânărului care a atacat seara trecută o taximetristră, cu scopul de a o jefui, a scos la iveală noi elemente.

După ce a fost catalogată inițial ca o tâlhărie, procurorii au decis completarea încadrării cu infracțiunea de tentativă la omor deosebit de grav. Răzvan Marica Francu, de 19 de ani, din Vînători, a fost prins de polițiști la scurt timp după comiterea faptei, respectiv după ce tăiat-o pe față și pe piept pe Rodica Alexandrescu, taximetristra care l-a transportat la Balta Raței.

Învinuitul a fost audiat de dimineață la sediul Parchetului,a recunoscut faptele de care este acuzat iar în prezent se află la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite